Aperitieven in stijl
zedelgem
ONZE TAPASPLANK MAISON - 35 €/plank
Met olijfjes, zongedroogde tomaatjes, gemarineerde ansjovisjes, chorizo, spaanse salami, genova, italiaanse ham, gerookte droge worst, hoofdvlees maison, kip met kruiden en filetbacon.
De schotel wordt verder versierd met vers fruit.
Een plank kan zowel voor 4 personen dienen als voor 8 of 10 personen (indien de plank een toevoeging is aan een uitgebreid aperitief)
Elke plank is uniek en kan lichtjes wijzigen van samenstelling en presentatie
Er wordt telkens een waarborg aangerekend voor de schors (30€)
TAPASBORD MAISON - 22 €/bord en 2 voor 35 €
Deze tapasborden zijn qua samenstelling bijna identiek aan onze tapasplanken maison (2 borden = 1 tapasplank maison)
Breughelplank apero - 28 €/plank
Met kaasblokjes, salamischijfjes, gerookte droge worst, hoofdvlees maison, mosterd en blokjes ouderwetse paté.
De (ronde) plank wordt verder versierd met wat vers fruit.
Elke plank is uniek en kan lichtjes wijzigen van samenstelling en presentatie
Er wordt telkens een waarborg aangerekend voor de plank (20€)
Tapasplank basic - 25 €/plank
Met groene olijven, ansjovisjes, rillette, ambachtelijk gerookte kalkoenfilet, chorizo, filetbacon en italiaanse genova.
De (ronde) plank wordt verder versierd met wat vers fruit.
Elke plank is uniek en kan lichtjes wijzigen van samenstelling en presentatie
Er wordt telkens een waarborg aangerekend voor de plank
Camembert-lekkerbek-schotel - 35 €/schotel
Deze schotel bevat in het midden een stuk camembert, daarrond een broodjeskrans en daarrond een assortiment lekkere apero-vleesjes... FINGER FOOD...lekkerrrr!
U bakt eerst de camembert een 7tal minuutjes in de oven op een bordje (voorverwarmen 230 °C, bakken op 200 °C) daarna plaatst u de camembert opnieuw tussen de broodjes en bakt die samen met de broodjes nog 8 minuutjes extra. Plaats daarna alles terug in het midden op de plateau en serveer onmiddellijk.
Super lekker...om uw vingers bij af te likken!!
1 schotel is ideaal voor +- 6 personen
Smulschotel - 16 €/schotel
Deze schotel is ideaal voor breughel-liefhebbers: filetbacon, chorizo, ardeense droge worst, kaas, salamiblokjes, hoofdvlees van het huis en genova salami worden samen met 2 soorten mosterd en wat kerstomaatjes op een schotel geschikt.
Lekker uit het vuistje samen met een biertje of aperitief!
OPGEVULD APERITIEF-STOKBROOD - 6 €/pp (1 stokbrood = 3 personen)
Mooi om op uw aperitieftafel te zetten, heerlijk om het stokbrood te kunnen leegeten. Salamiblokjes, kaasblokjes, hoofdvleesblokjes, grillworststukken, zwanworstjes, ardeense worst en hoeveworst, dit samen met mosterd of ketchup en kerstomaatjes
Klaar om te prikken en smullen maar!!
Andere losse receptiehapjes en receptieformules
KOUDE APERITIEFHAPJES
Assortiment toastjes groot formaat, rijkelijk belegd en versierd |
1.25 €/st |
Assortiment mini broodjes belegd (zie ook onder de rubriek belegde broodjes/broodmanden) | va 1 €/st |
Lepelhapjes Assortiment van diverse koude hapjes, geserveerd in een lepelglaasje |
2,60 €/st |
Hespenrolletjes Onze beste hamsneetjes, opgevuld met fijne kruidenkaas |
1 €/st |
Snackschotel Assortiment van verschillende soorten chips, zoutjes en snacks, blokjes kaas en salami |
29 €/schotel (diameter +- 30 cm) |
Rauwkostschotels Assortiment van diverse groentehapjes, traditionele van dipsaus |
25 € |
Mozzarellahapje Spiesje met een gemarineerde mozzarella, pesto en een zongedroogde tomaatje |
1.20 € |
Opgevuld witloofblaadje Dit wordt opgevuld met fijne seizoenspaté en afgewerkt met confijt |
1.20 € |
Zuiderse pestotoast met zalm en ananas | 2.20 € |
Mini boterkoekje | 0,60 € |
Breughelspiesje met mosterd dip (duo spies) | 1,90 € |
Gevuld dessertglaasje | 2,60 € |
Koud aperitiefbord Een schotel met een mix van kaasblokjes, salamibolletjes, 10 scampi-spiesjes, olijven, zongedroogde tomaatjes en een aantal soorten chips/nootjes. Samen voor zo'n 6 à 10 personen |
29 € |
Wachtbordje (aperitiefbordje)
Ideaal voor familiefeestjes met opgesteld een aperitief, waar niet iedereen op hetzelfde moment arriveert.
Voorbeeld van een wachtbordje:
miniglaasje met balletjes meloen, gandaham en crudité +
1 mooi versierd toastje +
breughelhapje met een toefje mosterd +
stukje gerookte zalm met ajuinsnippers en citroen +
extra hapje het seizoen
Prijs per bordje met 5 hapjes = 9 €
(boven is een voorbeeld, we passagiers de bordjes aan het seizoenstaande en/of marktaanbod)
WARME APERITIEFHAPJES
DEZE HAPJES DIENEN NOG OPGEWARMD TE WORDEN, NET VOOR HET SERVEREN
Kippenboutje met dipsausje |
1 € |
Stuk pizza van het huis |
1,50 € |
Miniloempia |
1 € |
Warm bladerdeeghapje |
1 € |
Mini kaaskroket |
1 € |
Mini Garnalenkroket |
2.20 € |
Mini Breydelhamkroket |
1,50 € |
Kopje soep met broodje |
1,50 € |
Kopje vissoep royal met broodje |
2 € |
Mini croque monsieur (=driehoek) |
1,85 € |
Mini frikandellen met dipsausje |
1 € |
Stukje vers zalm met citroen, witte wijn en zuid afrikaanse kruidenmengeling |
2.0 € |
Scampispies natuur gekruid (2 scampi/spies) met dipsaus |
2.20 € |
Scampispies gemarineerd (2 scampi/spies) met dipsaus |
2.20 € |
Scampispies natuur gekruid (1 scampi/spies) met dipsaus |
1.20 € |
Scampispies natuur gekruid (1 scampi/spies) met dipsaus |
1.20 € |
Grillworstspies |
1 € |
Grillworstspies met kaas |
1 € |
Duo grillworstspies |
2 € |
Mini balletjes-spies |
1 € |
Spekfakkel |
1 € |
Gevulde koningdadel met kruidenkaas in een jasje van italiaanse ham |
2.50 € |
Opgevulde champignon met kruidenkaas |
1,90 € |
Opgevulde champignon met kruidenkaas in een jasje van spek |
2.50 € |
Vissers-aperitief potje |
3 € |
Argentijnse gamba met kruidenboter |
2,50 € |
Receptieformules
(receptieformules zijn enkel verkrijgbaar vanaf 15 personen)
FORMULE 1
|
FORMULE 2
|
FORMULE 3
|
FORMULE 4
|
FORMULE 5
|
FORMULE 6
|
U kunt beroep doen op onze werkkrachten voor het klaarmaken en opdienen ter plaatse. De prijs daarvoor bedraagt 25 € per uur, per werkkracht.
TÊTE-A-TÊTE SMULPLANK - 35 €/plank
Met zijn twee ervaringen van een hele avond aperitieven, wat een volle gesprekken.
Deze plank is ideaal voor een tête-à-tête. Is het nu in de zetel, in de slaapkamer, op het terras van gewoon aan tafel? Zoiets streeft altijd!
De plank is gevuld met koningsolijven, zongedroogde tomaten, ansjovisfilets, kaas- en salamiblokjes, kippeboutjes, grillworst, grillworst met kaas, krabsla, vissla, beschuitjes, filetbacon, hoofdvlees van het huis, 2 srt salami, gerookte kalkoenfilet met fijne kruiden, kipfilet, zachte broodjes, boterporties en versierd met vers fruit!