Catering op maat

zedelgem

Ip Zilleghem Platse biedt u catering op maat aan in Zedelgem en elders in West-Vlaanderen.
Ideaal voor communiefeesten, nieuwjaarsfeestjes, privéfeesten, bedrijfsfeesten, recepties en trouws. Deze traiteur organiseert feesten en bbq’s.

Traiteurdienst met goede zorgen

Wenst u een feest of een uitgebreide receptie te geven en ziet u op tegen de organisatie ervan? Wil u aan uw gasten graag een volledige maaltijd geven en ziet u de voorbereiding en de bediening niet echt zitten? Voor al deze evenementen bent u bij traiteurdienst van Ip Zilleghem Platse aan het juiste adres!

Voor een feest zonder zorgen

Ip Zilleghem Platse organiseert graag uw feest. Zij bereiden vakkundig uw receptiehapjes, cocktails, aperitieven, voorgerechten, hoofdgerechten en uw desserts en brengen de wijnen en andere (gekoelde) dranken mee. Koen en Nancy koken ter plaatse en zorgen, indien u dat wenst, ook voor de bediening. Ook de afwas, opkuis en ander onprettig opruimwerk nemen zij graag voor hun rekening.

Huurmateriaal

Ook als u zelf aan de slag wilt gaan, maar daar geen materiaal voor heeft kunt u steunen op de diensten van Ip Zilleghem Platse. Zij verhuren ook allerhande professioneel materiaal voor catering. Wenst u meer informatie hierover? Een adres: Ip Zilleghem Platse. Voor catering op maat aan in Zedelgem.