Charcuterie en kaas

zedelgem

Voor de beste charcuterie en kaas te Zedelgem moet u bij VERSwnkel Ip Zilleghem Platse zijn. Een rijk assortiment verleidt u van achter de toonbank. Zaakvoerders Koen en Nancy staan erop dat al hun charcuterie- en kaaswaren van de beste kwaliteit zijn. Zij wensen tenslotte het beste voor hun klanten – voor u dus.

CHARCUTERIE

VERSwinkel Ip Zilleghem Platse garandeert kwaliteitscharcuterie, elke dag opnieuw.
Probeer ook een van de vele colli’s die wij aan een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden, een smakelijke samenstelling van charcuterie met onder meer: gekookte ham, salades, jagersworst, vleesbrood, gekookte ham, hoofdvlees en nog zo veel meer.

Kaas

U hebt bij Ip Zilleghem Platse keuze uit meer dan 100 soorten kaas. Voelt u de keuzestress al opkomen? Daar hebben Koen en Nancy al op voorzien. Kies dan de kaascolli en u neemt die smakelijke selectie lekker mee naar huis. Onze kaasplanken worden steeds met heel veel liefde en vakkennis voor u gemaakt: we gebruiken uitsluitend gerijpte kaasjes, zachte, halfharde, harde, een bleu'ke, een geitje of schaapke, kortom een kaasplank om "U" tegen te zeggen!!!

Nog vragen over de charcuterie en kaas te Zedelgem? Stel ze gerust aan Ip Zilleghem Platse.