Fondue, gourmet en teppanyaki

zedelgem

** NIEUW ** VISFONDUE Ip Zilleghem Platse

Voor de visliefhebbers een absoluut top-gerecht!!
Hele mooie en vooral verse stukjes verse vis van beste kwaliteit, zoals tonijn, lotte, kabeljauw, zalm, mosseltjes, tong, heek, lengfilet, langoustines, scampi en andere (afhankelijk van het marktaanbod op dit moment) (samen ongeveer 450 gram per persoon).
Daarbij voorzien we ook pasta, bloemkool, broccoli, worteltjes, courgetten, champignons, stokbrood en een vissausje. Ook de heerlijk geurende bouillon is er uiteraard bij!
Een pareltje voor uw tafel, een heerlijk gerecht voor u en uw visliefhebbende gasten!!

Een speciaal visfondue stel kan erbij gehuurd worden (slechts 10 €/toestel)

*22 € pp *

 

VLEES FONDUE Ip Zilleghem Platse

Onze fondueschotels bevatten per persoon 450 à 500 gr vlees (kip, kalkoen, varken, rund en 3 soorten balletjes)

De schotels worden versierd met champignons, peterselie, komkommer en tomaatjes.

*10 € pp *

 

KAAS-FONDUE Ip Zilleghem Platse

We voorzien 250 gr kaas per persoon. Deze wordt smeltklaar meegegeven.

De bijgerechten worden zorgvuldig gepresenteerd:

Krielaardappeltjes, champignons, paprika, komkommer, ananas, stukjes salami, tomaatjes, witloof en augurken. Ook stokbrood is inbegrepen.
(een kaasfondue-pot kan in bruikleen meegegeven worden, vraag ernaar)

* 14 € pp *

 

GOURMET Ip Zilleghem Platse

Onze gourmetschotels bevatten per persoon 7 soorten vlees (cordon bleu, chipolata, biefstuk, brochette, schnitzel, lamskotelet en een eitje met spek)

De schotels worden versierd met champignons, peterselie, komkommer en tomaatjes.

*10 € pp *

 

TEPPANYAKI maison

Verras uw gasten met onze teppanyaki. Onze 10 soorten vlees, 2 soorten scampi en een verse zalmspies zullen hen zeker bekoren!

De plateaus worden verrijkt met courgette, champignons, paprika, boontjes met spek en tomaatjes

*15 € pp *

  

TEPPENYAKI ROYAL maison

Deze luxe schotel bevat ook 10 soorten vlees, 2 soorten scampi, een verse zalmspies én nog 2 sint jacobsnootjes pp.
De plateaus worden verrijkt met courgette, champignons, paprika, boontje met spek en tomaatjes.

*19 € pp *

 

 

EXTRA TIP voor bij uw fondue-, gourmet- of teppanyakischotels:

* Bakpatatjes: deze heerlijke krieltjes zijn door ons reeds voorgestoomd, gemarineerd én gekruid
Ze zijn heerlijk als u ze bakt op uw teppanyakiplaat of in uw pannetjes, ofwel warmt u ze in de oven of in de pan en serveert ze zo bij uw gerecht

* Groentenschotel (zie bijgerechten: klik HIER om direct naar die pagina te gaan)

* Stokbrood

* Diverse sausjes (zijn in de winkel verkrijgbaar) of kies voor 1 van onze huisgemaakte warme sauzen (keuze uit pepersaus, roze pepersaus, champignonsaus, druivensaus, portoroomsaus, bearnaisesaus, mosterdsaus, currysaus, zoetzure saus).

 
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site