Fondue, gourmet en teppanyaki
zedelgem
VISFONDUE Ip Zilleghem Platse
Voor de visliefhebbers een absoluut topgerecht!
Hele mooie en vooral vers gesneden vers vis van beste kwaliteit, zoals tonijn, lotte, kabeljauw, zalm, mosseltjes, tong, heek, lengfilet, langoustines, scampi en andere (afhankelijk van het marktaanbod op dit moment) (samen ongeveer 450 gram per persoon ).
Daarbij voorzien we ook pasta, bloemkool, broccoli, worteltjes, courgetten, champignons, stokbrood en een vissausje.
Ook de geurende bouillon is er heerlijk bij!
Een pareltje voor uw tafel, een verrassend gerecht voor u en uw visliefhebbende gasten!!
Een speciaal visfondue kan erbij gehuurd worden (slechts 10 €/toestel + waarborg)
32 € p.p **
(enkel de visschotel, dus zonder de pasta, rijst, groenten, bouillon en brood = 22 € pp) **
** = MOMENTEEL IS DE VERSE VIS EXTREEM DUUR EN IS HET AANBOD EXTREEM LAAG. VANDAAR IS HET ONMOGELIJK OM EEN VERKOOPPRIJS OP VOORHAND TE GEVEN
WE WETEN OOK NIET OF WE STEEDS ALLE SOORTEN BINNEN ZULLEN KRIJGEN, ONZE EXCUSES DAARVOOR
VLEESFONDUE Ip Zilleghem Platse
Onze fondueschotel bevat per persoon 450 à 500 gr vlees (kip, kalkoen, varken, rund en 3 soorten balletjes)
De schotels worden versierd met champignons, peterselie, komkommer en tomaatjes.
12 € p.p
KAAS-FONDUE Ip Zilleghem Platse
We hebben 250 gr kaas per persoon voorzien. Dit wordt smeltklaar meegegeven.
De bijgerechten worden zorgvuldig weergegeven:
Krielaardappeltjes, champignons, paprika, komkommer, ananas, stukjes salami, tomaatjes, witloof en augurken. Ook stokbrood zit erbij.
(een kaasfondue-pot kan in bruikleen meegegeven worden, vraag)
19 € p.p
GOURMET Ip Zilleghem Platse
Onze gourmetschotel bevat per persoon 7 soorten vlees (cordon bleu, chipolata, steak, brochette, schnitzel, lamskotelet en een eitje met spek).
De schotels worden versierd met champignons, peterselie, komkommer en tomaatjes.
14 € p.p
TEPPANYAKI maison
Verras uw gasten met onze teppanyaki. Onze 10 soorten vlees, 2 soorten scampi en een verse zalmspies zullen zeker bekoren!
De plateaus worden afgewerkt met courgette, champignons, paprika, boontjes met spek en tomaatjes.
16 € p.p
TEPPENYAKI ROYAL maison
Deze luxeschotel bevat ook 10 soorten vlees, 2 soorten scampi, een vers zalmspies én nog 2 sint jacobsnootjes pp.
De plateaus worden afgewerkt met courgette, champignons, paprika, boontje met spek en tomaatjes.
* 19 € pp *
EXTRA TIP voor bij uw fondue-, gourmet- of teppanyakischotels:
* Bakpatatjes: deze heerlijke krieltjes zijn door ons voorgestoomd, gemarineerd, gekruid én voorgebakken
Ze zijn heerlijk als u ze bakt op uw teppanyakiplaat of in uw pannetjes, ofwel warm u ze op in de oven of in de pan.
* Groentenschotel (zie bijgerechten: klik HIER om direct naar die pagina te gaan)
* Stokbrood
* Diverse sausjes (zijn in de winkel van kies voor 1 van onze verkrijgbaar) warme sauzen, roze pepersaus, champignonsaus, druivensaus, porto, bearnaisesaus, mosterdsaus, currysaus, zoetzure saus, choronsaus).