Traiteur
Ip Zilleghem Platse te Zedelgem

zedelgem

ONZE EINDEJAARSFOLDER IS KLAAR

Klik op deze kerstman
                                           
en u komt onmiddellijk in de juiste sfeer om lekker veel te bestellen ;-)

We hebben ondertussen 2 foutjes gevonden in de eindejaarsfolder, waarvoor onze excuses:

1/ de prijs bij de broodmanden zijn PER MAND en niet PER PERSOON

2/ Het assortiment mix van 12 sjieke koude hapjes zijn: st jacobshapje op een cake met zwarte chocolade, zalmhapje met verse kaas op een poffertje, 2 soorten aperitiefglaasjes met bijhorende pipet, foie gras hapjes met peperkoek en roulé met courgette en worteltjes (in de folder stonden de warme hapjes ook bij de koude hapjes vermeld)

(gedurende het eindejaar kan er enkel besteld worden uit onze eindejaarsfolder. Menu's uit die folder kunnen niet gewijzigd worden)

 

Klik op deze gezellige wijnglaasjes


en u vindt onze toppromo's wijn 

(u kunt begrijpen dat wij niet alle wijnen in grote voorraad hebben dus is het best dat u uw wijntjes tijdig reserveert)


Voor vrijblijvende tips en advies ivm de wijnkeuze voor uw menu bent u steeds welkom bij onze gediplomeerde wereldwijnmeester Koen!!!Onze aangepaste openingsuren gedurende het eindejaar:

 

****************************************************************************************************************************


Volgt u ons al op facebook?? Door op dit logo te klikken komt u op onze pagina die u heel graag LEUK mag vinden : 

 

HEBT U AL DE KABBA VAN ZILLEGHEM PLATSE??
DEZE SUPERHANDIGE KOELTAS IS TE KOOP BIJ UW VERSWINKEL IP ZILLEGHEM PLATSE


    

 

Ip Zilleghem Platse is een gekende en gewaardeerde traiteurwinkel te Zedelgem die al sinds 1994 instaat voor lekker eten. Zaakvoerders Koen en Nancy staan, samen met hun team, elke dag klaar om het beste van zichzelf te geven en hun klanten te voorzien van verse innovatieve gerechten. Ip Zilleghem Platse is een naam die resoneert in West-Vlaanderen. Mensen komen van over de dorpsgrenzen om te eten en bestellingen te plaatsen.

Traiteur

Bij deze traiteur te Zedelgem kunt u heel wat kopen. Ga maar na: verschillende afhaalgerechten voor het ontbijt tot en met uw dessert.
Charcuterie, kaas, groenten, fruit, een groot gamma verse dagschotels en nog veel meer vind je dagelijks in de VERSwinkel zelf, kom gerust eens langs.

Verorbert u liever uw belegd broodje ter plaatse? Dat kan ook, zelfs samen met een warme of koude drank! Spring eens binnen in ’t Zoaltje en Koen en Nancy bedienen u met hun warme glimlach. Dagelijks serveren wij de daglunch: "eten wat de pot schaft". (1 uurtje op voorhand reserveren is in principe voldoende)

Catering

Ip Zilleghem Platse stelt ook graag zijn diensten beschikbaar voor catering. U kunt hen vragen voor barbecues, recepties en feestjes. Heeft u dan ook een locatie nodig? ’t Zoaltje staat te uwer beschikking! Informeer dus gerust eens bij Koen en Nancy of kijk eens naar de vele leuke foto’s.

 

't Zoaltje

Wij hebben een zaaltje ter beschikking voor privé feestjes, vergaderingen, ...
Overdag ook open voor een drankje, belegd broodje of menu van de dag.
Verder info vind je via deze website onder de rubriek 't Zoaltje

Neem contact op

Verse producten gegarandeerd bij Ip Zilleghem Platse. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Stel ze gerust! Er lopen ook geregeld verschillende acties bij deze traiteur. Check dus zeker eens wat ze allemaal in de aanbieding hebben.

Volgt u ons al, net zoals meer dan 1000 anderen, op FACEBOOK? 

 

 

Van belegde broodjes tot catering

wij hebben het allemaal in huis

tal van acties

't Zoaltje

dagvers

't Zoaltje

voor al uw feesten

meer info

Ontdek onze acties

waar u kan van genieten

meer info