Hoofdgerechten - Visgerechten en pastagerechten

zedelgem

Bereide visgerechten

Zalmfilet - 14€ pp

Super vers gestoomde zalmfilet, overgoten met een fijne vissaus van de chef. Dit op een bedje van pasta + vergezeld van een bol verse puree maison.

Tongrolletjes - 14€ pp

Per persoon 5 tongrolletjes atlantique, overgoten met onze geliefde vissaus. Dit op een bedje van pasta + vergezeld van een bol verse puree maison.

(optie: met grijze garnalen=supplement van 2 € pp)

Duo van scampi + tongrolletjes - 15€ pp

Per persoon 4 tongrolletjes atlantique en 3 scampi, overgoten met onze geliefde vissaus maison op een bedje van pasta + vergezeld van een bol verse puree per persoon.

Vispannetje - 16€ pp

Vispannetje met 5 soorten vis, overgoten met een heerlijk kreeftensausje met groentjes in. Dit op een bedje van pasta + vergezeld van een bol verse puree maison.

Reuze vispan van onze chef - 18€ pp (vanaf 4 personen)

Hiermee maak je absoluut indruk op uw gasten!!!
Onze reuze vispannen zijn gevuld met 6 soorten vis! Dit wordt geserveerd op een bedje van deegwaren, vergezeld van heerlijke aardappelpuree en een lekkere vissaus. De fijne groentjes erbij maken het geheel af!

De vispannen worden gemaakt in inox schotels.

Eventueel kan gebruik gemaakt worden van onze bainmarie om het geheel op z’n gemak op te warmen zodat u bij uw gasten kan vertoeven.

Dezelfde vispan kan ook uitgebreid worden met een halve verse kreeft pp (geen diepvries!!) = supplement van 15 € pp (dus 33 € pp)


GROENTJES enkel nog op te warmen

Als bijgerecht bij uw menu bereiden wij ook graag uw op te warmen groenten.

We voorzien steeds een 5tal soorten groenten die uw maaltijd perfect kunnen begeleiden.
U warmt het op, schikt dit op de borden of in kommen per soort en dient op....kan het nog gemakkelijker?

Prijs
: 4.50 € per persoon


Paella Maison - 11€ pp (vanaf 6 personen)

Een traditionele paellaschotel bereid in eigen keuken en afgewerkt met zeevruchten, chorizo, olijfjes, tomaten, erwtjes, paprika, kippenboutjes, blokjes gevogeltefilet en scampi.
(we rekenen +- 750 gr per persoon)

Deze schotel wordt gegarneerd en gepresenteerd in ofwel ovenschalen, ofwel bain marie.

Paella Royal Maison - 15€ pp (vanaf 6 personen)

Een traditionele paellaschotel royal, bereid in eigen keuken en afgewerkt met zeevruchten, mosselen (zonder schelp), chorizo, olijfjes, tomaten, erwtjes, paprika, kippenboutjes, zongedroogde tomaatjes, blokjes gevogeltefilet, scampi’s en gamba’s.
(we rekenen +- 750 gr per persoon)

Deze schotel wordt gegarneerd en gepresenteerd in ofwel ovenschalen, ofwel bain marie.


BUFFETTEN:

Warm gemengd buffet n° 1 - 3 gerechten voor 20€ pp

Enkel verkrijgbaar vanaf 20 personen

  • TONGROLLETJES MET VISSAUS VAN ONZE CHEF
    (2 tongrolletjes p.p.)
  • KIPFILET IN EEN ROMIG ROZE PEPERSAUSJE
    (1/2 kipfilet per persoon)
  • ARDEENS GEBRAAD IN EEN FIJNE JUSSAUS
    (3 sneetjes per persoon)
  • GROENTENBUFFET
    (warm of koud, keuze doorgeven bij het bestellen)
  • Keuze uit: KOUDE AARDAPPELSALADE, PUREE, GEBAKKEN KRIELTJES, ROZEMARIJNAARDAPPELTJES of GRATIN DAUPHINOISE
    (uw keuze doorgeven bij het bestellen)

Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van onze bain maries. Opwarmen gaat dan heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain marie met zeer heet water en u steekt de vuurpasta potjes 2 uur op voorhand aan (vuurpasta potjes dienen aangekocht te worden à 2 €/stuk) en u kunt genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven (enkel de gratin dauphinoise bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen)

Bain maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel.

Warm gemengd buffet n° 2 - 5 gerechten voor 22€ pp

Enkel verkrijgbaar vanaf 20 personen

  • TONGROLLETJES MET VISSAUS VAN ONZE CHEF
    (1 tongrolletje p.p.)
  • VERSE ROZE ZALM MET EEN KREEFTENSAUSJE
    (+- 100 gr zalm p.p.)
  • KIPFILET IN EEN ROMIG ROZE PEPERSAUSJE
    (2 sneden kipfilet p. p.)
  • ARDEENS GEBRAAD IN EEN FIJNE JUSSAUS
    (3 sneetjes per persoon)
  • KALKOENROLLADE MET PASSENDE SAUS
    (2 sneden per persoon)
  • GROENTENBUFFET
    (warm of koud, keuze doorgeven bij het bestellen)
  • Keuze uit: KOUDE AARDAPPELSALADE, PUREE, GEBAKKEN KRIELTJES, ROZEMARIJNAARDAPPELTJES of GRATIN DAUPHINOISE
    (uw keuze doorgeven bij het bestellen)

Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van onze bain maries. Opwarmen gaat dan heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain marie met zeer heet water en u steekt de vuurpasta potjes 2 uur op voorhand aan (vuurpasta potjes dienen aangekocht te worden à 2 €/stuk) en u kunt genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven (enkel de gratin dauphinoise bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen)

Bain maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel.

Warm Pastabuffet - 10.95€ pp

Wij verzorgen graag uw pastabuffet! 
“Een lekker alternatief voor een klassiek menu”

6 - 12 personen: 3 verschillende soorten pasta

13 - 20 personen: 4 verschillende soorten pasta

Vanaf 20 personen: 6 verschillende soorten pasta

Hieronder vindt u de soorten waaruit u kan kiezen voor het pastabuffet:

- Zuiderse pasta ( zuiderse, pittige tomatensaus met balletjes)
- Italiaanse Pasta ( tomaat, ham, basilicum)
- Pasta kip broccoli ( kaassaus, kippenblokjes, broccoli)
- Pasta vegetarisch met kaassaus, broccoli, bloemkool, worteltjes en quorn (indien gewenst, ook mogelijk zonder quorn)
- Pasta vegetarisch met quorn en rocquefortsaus
- Pasta met gebakken gehakt en rocquefortsaus
- Pasta kip en champignon ( kaassaus, vleesjus, kip , champignon)
- Spaanse pasta ( tomatensaus pittig en stukjes chorizo)
- Pasta met zalm in kreeftensausje ( zalm, fijne groentjes)
- Pasta met kip en spekjes ( kaassaus , kip, spekjes)
- Pasta kip tika ( kip, oosterse kruiden, subtiele smaak van cocosmelk)
- Pasta bolognaise
- Lasagne bolognaise (deze pasta wordt het best in de oven gebakken en daarna warmgehouden in de bainmarie)
- Lasagne met zalm (deze pasta wordt het best in de oven gebakken en daarna warmgehouden in de bainmarie)
- Macaroni met ham en kaas (deze pasta kan ook in de oven gebakken worden en daarna warmgehouden worden in de bainmarie)

In de zomermaanden is er ook mogelijkheid om 1 soort koude pasta te nemen ipv allemaal warme:
- pasta pesto met zongedroogde tomaatjes (vegetarisch)
- pasta met kip en groentjes
- pasta met ham en groentjes

Alles af te halen in de winkel.

Bain maries kunnen gebruikt worden indien voorradig. 
Vuurpastapotjes dienen aangekocht te worden aan 2 €/stuk

Om uw pastabuffet compleet te maken kan er ook gemalen kaas besteld worden: emmental, parmesanschilfers, pamesello,... Ook een stukje brood past daar voortreffelijk bij.
We hebben ook speciale zuid afrikaanse kruiden staan die zeker gegeerd worden na het proeven. 
De tabasco maakt alles af.


 

 

 

 

 

 

Bain maries mogen gratis gebruikt worden, er wordt wel een waarborg aangerekend van 50 €/stel. De vuurpastapotjes (2 stuks nodig per stel) dienen aangekocht te worden aan 2 €/stuk

Uw gerechten opwarmen in een bainmarie is heel simpel: u vult de onderste schaal van de bain marie met zeer heet water en u steekt de vuurpasta potjes 2 uur op voorhand aan en u kunt genieten van uw menu zonder zelf in de keuken te moeten vertoeven (enkel bijv. gratin dauphinoise, lasagne,... bakt u best in de oven om een mooi korstje te verkrijgen maar kan dan uiteraard verder warmgehouden worden in de bain marie)
Het is niet aan te raden om paella in een bain marie op te warmen omdat de rijst dan te zacht wordt. Dit kan u meekrijgen in wegwerp ovenschotels of wij vullen uw eigen schotels.